Dammsugning

Bor du i Umeå och söker “städning Umeå” på nätet?

Drömmer du om mer tid för annat? Är städningen ett ständigt dåligt samvete? Det finns hjälp att få. Behöver du hjälp med städning i Umeå? Drömmen kan bli verklighet.

Vill du slippa tjafsa om att att din partner inte plockat undan efter sig? Att dina barn smutsar ner väggar, dörrar och luckor med kladdiga små fingrar? Att dammråttorna växer för varje dag i hörnen? Det finns så många irritationsmoment när det kommer till städning. Det är en av de saker vi bråkar allra mest om. Det är också en av de saker vi tycker tar mest tid. Något vi upplever att vi har för lite av, när det är så mycket annat som ska hinnas med. Man kan gå med ständigt dåligt samvete, man kan bråka om det eller så prioriterar man ner det. Vad man än väljer så brukar det skava.

Hink med städ verktyg

Få hjälp och undvik bråken

Det finns hjälp att få. En enkel sökning, “städning i Umeå”, så är du på god väg. Många firmor har en hemsida med beskrivningar av vilka tjänster som erbjuds och prisexempel. Det kan vara så att man bara behöver hjälp med fönsterputsning till exempel. Eller så vill man få städat i hemmet, varje eller varannan vecka. Det finns en mängd olika lösningar. Städfirmor är rutinerade och professionella och kan städning. Det behöver inte kosta skjortan heller, städfirmor tillämpar RUT-avdrag, vilket innebär att halva arbetskostnaden betalas via skattereduktion. Första gången man anlitar städhjälp kanske det behövs en storstädning, och sedan enbart underhållsstädning.

Behöver man städa innan städhjälpen kommer?

Vissa kan känna sig stressade över att det ska komma hem någon och se oredan och dammtussarna. Man kanske städar hela hemmet innan städhjälpen kommer. Det är inte meningen, det är ju just detta man anlitar hjälp för. När man fått kontakt med vald firma, kommer man överens om vad som ska göras och när. Sedan kan man faktiskt luta sig tillbaka och låta sig bli hjälpt. Man kan ha specifika önskemål om vilka områden som ska gås över och vilka som inte behöver gås igenom. Det kan vara så att man vill utelämna ett rum, kanske ett hobbyrum, men istället ha lite extra hjälp med hallen. Allt sådant bestämmer man i förväg. Det kan bli den bästa investeringen man gör, för sig själv och familjen. Frigör tid till annat och slipp bråken och börja bjuda hem gäster.

11 Feb 2020