Dammsugning

Blogg

RSS

Kontorsstädning i Solna skänker arbetsro och renhet

20 Jun 2024

Kontorsstädning i Solna erbjuder hälsosamma arbetsrum, renhet och ordning för en lugn start på arbetsdagen. En förutsättning för en trivsam kontorsmiljö!

En ren arbetsplats i Solna är inte bara en fråga om hygien, utan en manifestation av värdighet och respekt för det arbete som utförs. Noggrann kontorsstädning är ett hantverk som kräver förståelse, inte bara för de ytor och material som möter ögat, men även för de människor som dagligen befinner sig i dessa utrymmen.

Den lugna atmosfären som skapas genom ordning och renhet är grundläggande för välbefinnandet hos de som delar arbetsområdet. Varje fläck som avlägsnas och varje dammkorn som dammsugs upp, bidrar till en känsla av ny början och möjligheter som breder ut sig i takt med att rummet klarnar.

Kontorsstädning i Solna – en viktig uppgift

När det gäller att upprätthålla renlighet på kontoret, är strategi lika viktigt som själva städandet. En genomtänkt plan för kontorsstädning tar hänsyn till allt från frekvensen av städningen till de specifika behov som olika områden kräver. Regelbundenhet är vägen till att hålla mikrober och damm i schack, men lyhördheten för de små detaljerna är lika avgörande. Det handlar om att förstå vilka områden som används mest frekvent och därför behöver extra omsorg, och vilka städmaterial och metoder som bäst lämpar sig för olika typer av ytor och material.

För att detta system ska fungera krävs det en dialog – en öppen kommunikation mellan de som utför städningen och de som dagligen befinner sig i lokalerna. Det är genom denna förståelse som städningen kan anpassas och optimeras, inte bara för att uppfylla grundläggande standarder för renhet och hygien, men också för att visa de värderingar och den kultur som präglar arbetsplatsen.

Kontor med havsutsikt - en inspirerande arbetsplats

5 May 2023

Som anställd på ett kontor är det viktigt att ha en ren och snygg arbetsplats för att kunna fokusera på sitt arbete. Men det är inte bara ordning och reda som påverkar produktiviteten, det är även viktigt att ha rätt förutsättningar för att vara kreativ. En av dessa förutsättningar är att ha en inspirerande utsikt genom fönstret.

Skapa rätt förutsättningar för kreativitet

Kreativitet är olika för olika personer och det krävs olika förutsättningar för att kunna vara kreativ i sitt yrke. Om du arbetar på kontor så har du säkert som förutsättning att det ska vara rent och snyggt runt omkring dig, men det är även viktigt att tänka på var kontoret ligger och vilken utsikt du har från ditt fönster. En vacker utsikt kan ge inspiration och göra det lättare att hitta nya idéer.

Anlita proffs för bästa resultat

För att du ska ha de bästa förutsättningarna för ditt arbete så är det självklart att du ska anlita någon som är proffs på allt det som du inte kan eller ska göra. Du har troligen en IT-avdelning som tar hand om allt som har med datorer att göra. På samma sätt kan du anlita proffs för kontorsstädning i Helsingborg för att få en ren och snygg arbetsplats. Med rätt förutsättningar kan du utföra ditt arbete på allra bästa sätt.

En inspirerande arbetsplats är viktig för att kunna vara kreativ och produktiv på sitt jobb. Genom att skapa rätt förutsättningar, såsom en vacker utsikt och en ren och snygg arbetsplats, kan du öka chanserna för att hitta nya idéer och ta ditt arbete till nästa nivå. Så varför inte anlita proffs för kontorsstädning i Helsingborg och se till att du har de bästa förutsättningarna för att lyckas på jobbet?

Mer information om kontorsstädning i Helsingborg på: http://stadsupporthelsingborg.se/

En stamspolares vardag i Stockholm

29 Dec 2022

Stamspolare är kanske inte ett det mest glamourösa yrket man kan tänka sig, men det är omväxlande arbete med mycket action och kontakt med andra människor. Och det är ett viktigt yrke, för i många fall är folk i akut behov av hjälp i sina hem. Det kan röra sig om stopp i kök eller badrum som skapar stora problem i vardagslivet för den som är drabbad. Då krävs att en erfaren yrkesman snabbt är på plats för att åtgärda problemet. Men det är inte bara de rena yrkeskunskaperna om stamspolning som behövs. Erfarenheten är även viktig för att kunna lugna ner personerna som bor i den aktuella bostaden. En översvämning kan vara en traumatiskt upplevelse med svåröverblickbara konsekvenser och det är inte ovanligt att människor drabbas av panik i dessa situationer.

Tidningen Arbetaren har pratat med Stefan som arbetar med stamspolning i Stockholm. Han känner väl igen sig i den situationen, och erkänner att det inte alltid är lätt att hantera. Han berättar om en kraftigt översvämmad lägenhet han nyligen ryckte ut till. Då eldar man ju upp sig och frågar sig: var ska jag börja någonstans, med stoppet, eller med att lugna ned hyresgästen? Då kommer adrenalinet, säger Martinsson.

Det är alltså ett stressigt yrke många gånger, men det är även mycket givande för stamspolarna som är ute på fältet och hjälper människor i krissituationer. Stefans kollega John berättar om sina känslor för yrket. Han poängterar vikten av att se ett klart och tydligt resultat av det man gör. Man får i princip omedelbart bekräftat att man gjort en konkret insats och löst ett obehagligt problem. Sådant är mycket värt i ett yrke som stundtals kan vara relativt slitsamt. Det är en tillfredställelse att lösa problem och det är ett yrke där resultatet är väldigt talande för sig: allt vatten är borta, det går att spola i badrummet och alla är glada, säger John.

Ett mer oväntad gjädjekälla kan faktiskt det som orsakat stoppet i rören vara. Det kan dyka upp lite vad som helst där även om saker som blöjor, bindor, pappershanddukar är det vanligaste. Men i extremfall kan det röra sig om jeans, leksaker eller i princip vad som helst. Även om det ibland kan vara pinsamt att konfronteras med orsaken till stoppet lockar det ofta till skratt.

Det är alltså ett mycket händelserikt yrke, men att jobba med stamspolning innebär förstås inte bara akuta utryckningar, det finns mycket rutiner i arbetet också. Alla fastigheter behöver stamspolas regelbundet i förebyggande syfte, just för att man ska undvika att akuta problem uppstår. Rekommendationen är att man får fastigheten underhållsstamspolad var 3-5 år. För att skapa så lite problem som möjligt för det boende i fastigheten görs de flesta inplanerade stamspolningar i möjligaste mån på förmiddagen.

Arbetet kan innebära ett störningsmoment i vardagslivet, men för det mesta sköts det mycket smidigt och professionellt. Och det är en investering som är väl värd att göra. För drabbas fastigheten av ett större akut problem blir det ofta väldigt dyrt att åtgärda och dessutom en ordentlig olägenhet för de boende. 

Sanering för dig som inte vill inreda fuktskadad källare i Linköping

10 Dec 2022

Mysig gillestuga i källaren i Linköping? Då vill du få bort den där obehagliga lukten av fuktskada. Sanering av fukt först, sedan ryamatta och lavalampa.

En fuktskadad källare är inte kul. Särskilt inte om du tänkt inreda den till en mysig gillestuga. Innan du går loss på ryamattor och lavalampor bör du ta kontakt med en saneringsfirma, som kan utföra sanering av fukt. Du bör bereda dig på att behöva tömma källaren för bästa resultat.

Men det kan det vara värt, med tanke på att fuktskador tyvärr kan sprida sig till andra delar av huset om de inte åtgärdas. Det är dessutom inte många som uppskattar lukten av en fuktskada i källaren, den är lätt att associera till sura uppstötningar. Inte direkt optimal för mysiga filmkvällar i gillestugan, med andra ord.

Sanering av fukt och asbest i Linköping

Det finns ett flertal företag i Linköping som utför sanering. Många av dem utför fler typer av sanering än just fuktsanering. Be gärna om offerter för att vara säker på att du får bästa pris. Till skillnad från till exempel asbestsanering kommer du inte behöva vara orolig för hälsofaror, så du har lite tid på dig att hitta rätt saneringsfirma.

Däremot bör du självklart ha det där med asbest i åtanke, om du tänkt göra några större renoveringar i samband med att du bygger gillestuga. Om du till exempel behöver riva ut en gammal oljepanna som står i källaren, är det sannolikt att det finns asbest i isoleringen runt rören. Fråga saneringsfirman om de kan hjälpa dig med det också i samband med fuktsaneringen. Asbest är inget du ska handskas med själv. Kontakta detta företag för att få hjälp med sanering: www.saneringlinköping.se

Relining för rören i Göteborg

7 Nov 2022

Har du en äldre fastighet i Göteborg kan det vara dags att se över avloppsrören. Som alternativ till stambyte har relining i Göteborg blivit mycket populärt.

Ett stambyte kostar pengar, och ännu värre, det är besvärligt, för man kanske får bryta upp golv och väggar som man redan har renoverat och kostat på med fina material. Ett klinkergolv med golvvärme vill man inte bryta upp i första taget. Om nu dina rör behöver renoveras kan relining vara en bra och billigare åtgärd.

Relining innebär att man sprutar in en plastfilm på rörens insida, så att de får en invändig, ny beläggning. Då fräschas de upp och får en ökad livslängd på cirka tio eller femton år. Men innan man gör något av detta, måste rören inspekteras invändigt. Det sker med en speciell filmkamera som skickar bilder direkt till en dator.

Relining gjord av experter

Du anlitar en rörfirma som skickar ut en certifierad inspektör. När ni har studerat bilderna från rören har du full dokumentation på läget. Det kan vara tryggt, speciellt om du senare tänker sälja huset. Relining är en renoveringsåtgärd som är bra i många fall. Har du tur och inget är trasigt, är relining ett sätt att skjuta upp stambytet.

Det är förstås möjligt att bara byta något enstaka rör. Har du inga dyrbara material i huset och vill göra ett stambyte direkt, så gör det, om du vill ta den kostnaden. Med relining är du flexibel och kan bestämma själv när och om avloppsrören ska bytas. Ta hjälp med allt som gäller relining av detta företag: www.relininggöteborg.se

Lätt flytt med hjälp av flyttfirma i Vasastan

25 Oct 2022

Att flytta kan vara stressfullt när man både ska packa lådor och fixa själva flytten. Ta hjälp av en flyttfirma i Vasastan så kommer flytten gå som smort.

Madde längtade till fredagen om två veckor. Förhållandet med Micke var över sedan flera veckor men de bodde fortfarande ihop. De försökte undvika varandra så mycket det gick. Hon var glad att hon sett till att lägga in många jobbnätter på sjukhuset så de inte behövde umgås hemma.

Uppbrottet var egentligen inte oväntat, det var nästan frågan om vem som skulle ta upp frågan. Det blev Micke som gjorde det över en pasta carbonara vid köksbordet en torsdagskväll. Lite ledsna hade de varit, men så skönt ändå kände Madde.

Flyttfirma flyttar bohaget på en dag

Kärleken fanns inte där längre helt enkelt. De hade flyttat ihop för fort, utan att lära känna varandra. Hon hade ganska snart känt att Micke kunde få behålla lägenheten. Madde ville börja om på nytt. Ny bostad, nya rutiner, nya möbler. Nåja, en del saker skulle hon ta med sig faktiskt.

Redan tidigt kände hon att en flyttfirma som kände till Vasastans vinklar och vrår var det hon skulle anlita. Inte en chans att hon skulle ta alla sura miner för att hon tillfälligt parkerat på trottoaren.

Flytten skulle dessutom gå smidigt på en dag och sedan behövde hon knappt träffa Micke mer om hon inte ville. De var inte osams, men det var det förgångna nu. Flytten skulle bli en underbar nystart på Maddes nya liv.

Flyttfirma underlättar på Lidingö

16 Oct 2022

Tid är pengar, ett uttryck som olikt många andra ofta är sant. Som exempelvis om man ska flytta från Lidingö och måste ta ledigt eller hyra in en flyttfirma.

Hans kunde inte förstå vart all tid tagit vägen. När flytten till innerstan i Stockholm blev bestämd hade han massor av tid på sig. Som nybliven företagare hade han inte obegränsat med pengar för tillfället. Vilket hade lett till att han bestämt sig för att ta hand om hela flytten själv med hjälp av några snälla vänner.

När han träffade vännerna ute på stan frågade de när de skulle komma och börja flytta sakerna. Det var då Hans insåg att det var dags, men han hade inte packat ännu. Nu fick han panik. Den som skulle flytta in efter honom kunde inte vänta och behövde tillgång till lägenheten på bestämt datum.

Finns det en ledig flyttfirma

Vännerna skrattade men Hans såg inte det roliga. Nu var han ändå tvungen att ta kontakt med en flyttfirma för att få flytthjälp på Lidingö för att hinna med. Han hade tur, de hade möjlighet att ta hand om hans flytt. Inte nog med det, de kunde packa och skruva isär bokhyllor och annat som var för stort för att flytta i ett stycke.

När han gnällde för vännerna att hans fokus skulle kosta honom pengar höll de inte med. Anledningen till att han inte hade packat var att han hade arbetat alla vakna timmar. Hans räknade på det och de hade rätt. Han skulle ligga plus efter flytten. Dels p.g.a. allt arbete, men även då flyttfirman hade sett till att han använt rutavdraget.

Högtrycksspolning löser problem i Stockholm

6 Oct 2022

Ibland kan det bli stopp i avlopp i Stockholm. Det man då får göra är att anlita ett företag som arbetar med högtrycksspolning, för en snabb lösning.

Det kan kännas så enkelt att spola ner det man vill i en toalett eller annan typ av avloppsrör. Men om man spolar ner någonting annat än vatten så kan det bli stopp. Ett stopp som till och med kan göra att avloppsvattnet kommer upp igen, i samma avlopp eller något annat i fastigheten.

Om det sker så finns det olika sätt att prova sig fram på. Men oftast krävs det en högtrycksspolning för att lösa problemen med avloppet i Stockholm. En åtgärd som får loss de flesta hinder som kan samlas i avloppet, utan att själva avloppssystemet blir påverkat på något negativt sätt.

Smart högtrycksspolning i Stockholm

Det enklaste sättet att inte få stopp i ett avlopp är att inte spola ner något som kan skapa ett stopp. Vad är det då som kan skapa ett stopp? Är man på besök i en reningsstation så kan man få se mycket konstiga saker som människor spolat ner. Det kan vara leksaker, kläder, påsar och annat som lätt täpper till.

Men man glömmer ofta att det kan bli svåra stopp av sådant som är flytande. Nämligen färg, oljor, puts och liknande. Det smarta med högtrycksspolningen är att man spolar avloppet med vatten i högt tryck. Och man gör detta så pass smart att man också enbart spolar på den sträcka där stoppet finns. Ta hjälp med att spola ditt avlopp av detta företag: högtrycksspolningstockholm.nu

Flytta smärtfritt med hjälp av en flyttfirma i Stockholm

30 Sep 2022

Ännu en flytt på listan, nej, kroppen orkar inte mer. Denna gången kanske man ska anlita en flyttfirma i Stockholm som får sköta allt med flytten istället.

Inte trodde man att man skulle genomgå ännu en flytt på såhär kort tid. När man äntligen hade börjat slå sig till ro och känna sig som hemma. För att inte tala om hur hemsk den förra flytten var. Stress som fick en att tappa hår och en kropp som värkte rejält i minst en vecka efteråt. Nej, detta vill man inte igen.

Men vad gör man när man hittar drömhemmet? Struntar i det bara för man inte orkar med en flytt, eller tar tag i det en sista gång? Förhoppningsvis är det ett hem man stannar i länge. Det gäller bara att finna energin till flytten någonstans, eller göra som bästa vännen och anlita en flyttfirma. Det tål att tänka på.

Värdesätt din tid och energi och anlita en flyttfirma

Man skulle inte vilja kalla det att vara snål med att göra saker själv, det är väl snarare sparsam. Kanske är det lika bra att inse att det är värt det med en flyttfirma. Förra flytten tog man de billigaste flyttkartongerna, det märktes, en del av dem höll inte.

Anlitar man någon som exempelvis flyttfirma Peter Åkare erbjuder de inte bara en trygg flytt, man kan dessutom få låna deras flyttkartonger kostnadsfritt. Det är ett väldigt bra erbjudande och känns både tryggt och bra att anlita dem att sköta flytten.

Enklare med en flexibel flyttfirma i Huddinge

15 Sep 2022

Med hjälp av en flexibel flyttfirma i Huddinge blir flytten enklare. Men det är ändå viktigt att man börjar planera flytten i god tid. Här kommer några tips.

En flytt går oftast smidigast om man börjar planera flera veckor i förväg. Gäller det en utlandsflytt kan det behövas ett par månader och man kan till och med först behöva magasinera sitt bohag. Vid en utlandsflytt kan det vara bra att också boka en flyttfirma som har stor erfarenhet av just detta.

När man ska anlita en flyttfirma kan det vara klokt att gå på rekommendationer och referenser. Bästa sättet är att fråga vänner och kollegor om tips. Ofta är de äldre och mer erfarna flyttfirmorna de som är bäst och pålitligast. De brukar också vara flexibla och kunna erbjuda hjälp med att både packa och att packa upp.

Vänta inte för länge med att boka en flyttfirma

För att inte fylla flyttkartongerna med sådant man inte längre använder gäller det att rensa och göra sig av med detta, Mycket kan man skänka bort eller sälja. Men det som är trasigt måste lämnas till återvinningen i Huddinge. Sedan gäller det att packa smart och inte för tungt. Är man osäker på hur man bästa ska packa kan man fråga en flyttfirma om råd.

Vill man anlita en riktigt bra flyttfirma gäller det att vara ute i god tid eftersom de bästa snabbt blir fullbokade. Är man prismedveten tar man in offerter från några olika flyttfirmor innan man bestämmer sig. Men man måste också vara realistisk och tänka på att flyttgubbarna också ska ha rättvist betalt. Boka flyttfirma här: flyttfirmahuddinge.se

Bra med garagestädning i Stockholm

14 Jul 2022

Har du garageytor till företaget där personal eller kunder får parkera? Då kan företaget i Stockholm ge ett bra första intryck genom en garagestädning.

Under fastigheten i Stockholm fanns en parkering. Där kunde Anders personal parkera när de kört till jobbet. Även viktiga kunder fick utnyttja den. Där fanns några rutor speciellt för dessa så att de aldrig skulle behöva leta efter plats, och definitivt inte behöva betala för den. Den platsen som låg närmast infarten hade även en laddstation.

Nu var Anders på jakt efter en städfirma som kunde göra en garagestädning. Det var extra viktigt nu när de hade VIP-parkering därnere. Han hade plockat fram några som var intressanta och bett dem att skicka kostnadsförslag till honom. För även om han ville ha ett bra pris ville han även ha den bästa städfirman.

Företagare nöjd med garagestädning

En av städfirmorna hade fått mera lovord än de andra, så Anders beslutade sig för att prova dem. De skulle städa på natten då det inte fanns några bilar på parkeringen. Det skulle bli en utmaning för dem första gången då städningen inte hade varit den bästa hos den förra fastighetsägaren.

Provstädningen hade gjorts innan någon kom till fastigheten på morgonen, och Anders åkte dit för att se hur parkeringen såg ut efter en garagestädning. Garaget kändes till och med rent. Han granskade jobbet noga och hittade ingenting att anmärka på. Det skulle vara ett nöje att få hyra in dem som städfirma för både garaget och resterande delar av fastigheten. Boka din garagestädning här: garagestädningstockholm.se

Fönsterputsföretag tar hand om skyltfönster

1 Jun 2022

Är man en privatperson eller driver ett företag kan det vara ont om tid att ta hand om fönstren. Som tur är finns fönsterputsföretag att boka in vid behov.

Carin hade älskat att caféet hon öppnat låg i lokaler med stora fönster som vette ut mot gatan. Nu efter några veckor insåg hon att, förutom alla fördelar, fanns några nackdelar, även om de var få. Platsen där caféet låg innebar en hel del trafik utanför, lika med smutsiga fönsterrutor.

Visst var det en bred trottoar emellan där en liten uteservering fanns under de varma månaderna men det hjälpte inte. Trots att hon inte drivit företaget mer än 6 månader hade hon redan putsat fönstren många gånger. Något som var som ett helt träningspass i tillägg till de många timmarna i caféet.

Skönt att lämna över till fönsterputsföretag

Det fanns två anledningar till att hon putsat dem flera gånger. Den ena för att de snabbt blev smutsiga, den andra att det sparade pengar att göra det själv. Men nu insåg Carin att det var ohållbart. Fortsatte hon så här skulle hon bli sjukskriven mycket snart. Därför beslutade hon att kontakta ett fönsterputsföretag.

Det kändes som hon bara hann servera ett fåtal gäster, fönsterputsarna var så otroligt snabba. Hon som hållit på i timmar varje gång. Hon hade redan sparat minst tre timmar, och snyggt blev det också. Man kunde nästan tro att det inte fanns något glas, så blanka var fönstren. Hon ringde fönsterputsföretaget och bokade in regelbundna besök från dem, det var värt varenda krona. Låt detta företag utföra fönsterputsen hos dig: renafönster.se

Asbestsanering i Stockholm utförs endast av proffs

5 May 2022

Asbestsanering i Stockholm är helt nödvändigt om du ska renovera din gamla villa. Asbest är hur hälsofarligt som helst, vilket sanerarnas dräkter vittnar om.

Du har säkert hört talas om asbest och hur farligt det är för människors hälsa. Men exakt vad asbest är kan vara lite knepigt att förstå sig på. Vissa tror att det har med mögel att göra, men det har det inte alls. Asbest är ett långfibrigt mineralfiber som användes flitigt i byggbranschen i svunna decennier på grund av sin oslagbara hållbarhet. Detta var naturligtvis innan det fanns en medvetenhet kring hur miljö- och hälsofarligt asbest faktiskt är när det kommer ut i luften.

Du som bor i ett äldre hus har med stor sannolikhet asbest någonstans i kåken. Det behöver inte betyda att du måste sälja villan och flytta, men det innebär att du behöver gå försiktigt fram vad gäller renoveringar.

Asbestsanering i Stockholm sker endast under strikta säkerhetsföreskrifter

Gamla tak av eternit är ett bra exempel på hur asbest fungerar. Så länge som takplattorna är hela är det inga problem. Men så fort en platta knäcks sprids asbestpartiklarna ut i luften.

Den som undrar över hur hälsofarligt asbest egentligen kan vara, kan följa med en firma som utför sanering av asbest i Stockholm. Hypotetiskt sett, alltså, för asbest är så farligt att bara utbildad personal får vara närvarande. Men om du hade kunnat vara med vid en asbestsanering, hade du sett att sanerarna tar på sig kraftiga skyddskläder värdiga en amerikansk domedagsfilm.

Ta hjälp med hemstädningen

12 Apr 2021

Det är viktigt med ett rent hem för att man ska trivas och må bra. Men det är inte alltid man får tiden att räcka till med alla måsten. Genom att ta hjälp med städningen slipper man stressen.

Ett stökigt hem kan lätt skapa irritation och vantrivsel, och blir då inte alls en plats för vila och återhämtning. I vårt ganska stressiga samhälle är det inte alltid så lätt att hinna med allt som man ska och då är det ofta städningen som prioriteras bort. Men genom att ta hjälp med hemstädningen slipper man kompromissa och acceptera dammråttorna i hörnen. Dessutom får man tid över till andra roligare saker och kan spendera mer tid med barnen, familjen eller vännerna. Tack vare rut-avdraget är det inte heller särskilt dyrt att anlita städhjälp eftersom man får dra av en stor del av arbetskostnaden.

Anpassad städning

Innan man kontaktar ett städbolag är det bra om man funderar över hur mycket och ofta man vill ha städat. Vill man exempelvis ha hjälp en gång i veckan, varannan vecka eller få en storstädning en gång i månaden? Vissa städföretag erbjuder även olika tilläggstjänster som tvätt och strykning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Har man aldrig tidigare haft hjälp med hemstädning i Uppsala är det inte alltid så lätt att veta hur stort behov man har. Då kan det vara bra att börja lite smått och istället utöka tjänsten om man märker att behovet är större. Städtjänsten löper sedan på som ett slags abonnemang tills man säger upp den.

Många fördelar med städhjälp

10 Feb 2021

Städning är ett evighetsarbete som aldrig tycks ta slut. Genom att anlita städhjälp tar du en stor börda från dina egna axlar. Du kan få regelbunden hjälp eller vid ett särskilt tillfälle.

Definitionen av ett “Sisyfos-arbete” är ett arbete som börjar om så fort man får känslan av att det är färdigt. Det har sitt ursprung i den grekiska mytologin. Sisyfos fick då i dödsriket ett uppdrag som skulle befria honom. Han skulle rulla ett stenblock uppför en kulle. Men varje gång han närmade sig toppen slant han och stenblocket trillade ned till början av kullen. Så upprepades arbetet. Det finns många likheter mellan Sisyfos stenblock och städning. Det känns som om att man städar hela tiden. Varje gång man börjar känna sig färdig har det blivit smutsigt någon annanstans. Tänk om du skulle unna dig själv att anlita städhjälp. Då hade du kunnat sätta dig på soffan, slänga upp benen på bordet och se hur din bostad blev ren och fräsch utan att du behövde lyfta ett finger.

Städhjälp när du ska flytta

Det kan också vara fördelaktigt att anlita städhjälp om det bara handlar om ett engångstillfälle. Du kanske ska lämna din bostad och flytta till en ny lägenhet. Då ska den gamla bostaden städas grundligt. Det kräver en enorm insats som ofta tar flera dagar och dränerar mycket energi. Varför då inte bara hyra in städhjälp i Stockholm och få det överstökat? Du får ett garanterat resultat och kan fokusera på allt annat som har med flytten att göra.

← Äldre inlägg