Dammsugning

Bra med garagestädning i Stockholm

Har du garageytor till företaget där personal eller kunder får parkera? Då kan företaget i Stockholm ge ett bra första intryck genom en garagestädning.

Under fastigheten i Stockholm fanns en parkering. Där kunde Anders personal parkera när de kört till jobbet. Även viktiga kunder fick utnyttja den. Där fanns några rutor speciellt för dessa så att de aldrig skulle behöva leta efter plats, och definitivt inte behöva betala för den. Den platsen som låg närmast infarten hade även en laddstation.

Nu var Anders på jakt efter en städfirma som kunde göra en garagestädning. Det var extra viktigt nu när de hade VIP-parkering därnere. Han hade plockat fram några som var intressanta och bett dem att skicka kostnadsförslag till honom. För även om han ville ha ett bra pris ville han även ha den bästa städfirman.

Företagare nöjd med garagestädning

En av städfirmorna hade fått mera lovord än de andra, så Anders beslutade sig för att prova dem. De skulle städa på natten då det inte fanns några bilar på parkeringen. Det skulle bli en utmaning för dem första gången då städningen inte hade varit den bästa hos den förra fastighetsägaren.

Provstädningen hade gjorts innan någon kom till fastigheten på morgonen, och Anders åkte dit för att se hur parkeringen såg ut efter en garagestädning. Garaget kändes till och med rent. Han granskade jobbet noga och hittade ingenting att anmärka på. Det skulle vara ett nöje att få hyra in dem som städfirma för både garaget och resterande delar av fastigheten. Boka din garagestädning här: garagestädningstockholm.se

14 Jul 2022