Dammsugning

Det är ett stort projekt

Vid en flytt så är det mycket som behöver tänkas på. Det ska packas och rensas, innan man sedan kan ta sitt pick och pack iväg till nästa boende. All eventuell hjälp man kan få tas tacksamt emot.

Det är ingen varken lätt eller liten sak att flytta. Det är nog inte någon som frivilligt flyttar bara för att det är kul, det är väldigt mycket jobb med en flytt och man kan behöva lägga ned mycket tid för att allt ska hinnas med. Ofta får man ett datum när man ska vara utflyttad och ett datum för inflytt i den nya bostaden. Den tiden däremellan får man ägna åt att rensa bland sina saker, för det är ofta ett måste vid en flytt, och sedan paketera och packa sina saker i kartonger. All hjälp som man kan få vid en flytt tas oftast tacksamt emot. Det är ett stort projekt när man ska flytta och om man kan få lite avlastning så är det nog bara välkommet.

Packhjälp och bärhjälp

Att ha någon eller några stycken som hjälper en med all packning av ens saker brukar vara skönt. Speciellt ifall man bor ensam och inte har någon mer i hushållet till hjälp. Efter att alla ens saker har packats ned och allting ligger klart i kartonger och väskor, så behöver man bära ut allting och åka iväg med till sitt nya hem. Där kan det absolut vara bra om man är ett par stycken som kan hjälpas åt med bärandet, det går lite snabbare och enklare på så vis. Vänner och familj brukar kunna ställa upp, annars får man helt enkelt anlita någon som kan hjälpa en att bära.

Städa ur både gamla och nya lägenheten

Den nya lägenheten som man flyttar till brukar alltid vara städad innan. Men de allra flesta brukar vilja städa den en omgång själva ändå, innan de flyttar in. Det känns bäst så helt enkelt, då vet man att det är städat på det vis som man själv föredrar. Det som är mindre kul är ju att den gamla lägenheten också ska städas, innan de nya kan flytta in där. Om man är sugen på att slippa göra det själv, så kan man ta hjälp av en firma som erbjuder flyttstädning. De sköter hela den biten åt en, så att man istället kan ägna sig åt sin nya lägenhet. Vi rekommenderar denna hemsida: https://www.flyttstädningsolna.nu

1 May 2020