Dammsugning

Flyttfirma underlättar på Lidingö

Tid är pengar, ett uttryck som olikt många andra ofta är sant. Som exempelvis om man ska flytta från Lidingö och måste ta ledigt eller hyra in en flyttfirma.

Hans kunde inte förstå vart all tid tagit vägen. När flytten till innerstan i Stockholm blev bestämd hade han massor av tid på sig. Som nybliven företagare hade han inte obegränsat med pengar för tillfället. Vilket hade lett till att han bestämt sig för att ta hand om hela flytten själv med hjälp av några snälla vänner.

När han träffade vännerna ute på stan frågade de när de skulle komma och börja flytta sakerna. Det var då Hans insåg att det var dags, men han hade inte packat ännu. Nu fick han panik. Den som skulle flytta in efter honom kunde inte vänta och behövde tillgång till lägenheten på bestämt datum.

Finns det en ledig flyttfirma

Vännerna skrattade men Hans såg inte det roliga. Nu var han ändå tvungen att ta kontakt med en flyttfirma för att få flytthjälp på Lidingö för att hinna med. Han hade tur, de hade möjlighet att ta hand om hans flytt. Inte nog med det, de kunde packa och skruva isär bokhyllor och annat som var för stort för att flytta i ett stycke.

När han gnällde för vännerna att hans fokus skulle kosta honom pengar höll de inte med. Anledningen till att han inte hade packat var att han hade arbetat alla vakna timmar. Hans räknade på det och de hade rätt. Han skulle ligga plus efter flytten. Dels p.g.a. allt arbete, men även då flyttfirman hade sett till att han använt rutavdraget.

16 Oct 2022