Dammsugning

Fönsterputsföretag tar hand om skyltfönster

Är man en privatperson eller driver ett företag kan det vara ont om tid att ta hand om fönstren. Som tur är finns fönsterputsföretag att boka in vid behov.

Carin hade älskat att caféet hon öppnat låg i lokaler med stora fönster som vette ut mot gatan. Nu efter några veckor insåg hon att, förutom alla fördelar, fanns några nackdelar, även om de var få. Platsen där caféet låg innebar en hel del trafik utanför, lika med smutsiga fönsterrutor.

Visst var det en bred trottoar emellan där en liten uteservering fanns under de varma månaderna men det hjälpte inte. Trots att hon inte drivit företaget mer än 6 månader hade hon redan putsat fönstren många gånger. Något som var som ett helt träningspass i tillägg till de många timmarna i caféet.

Skönt att lämna över till fönsterputsföretag

Det fanns två anledningar till att hon putsat dem flera gånger. Den ena för att de snabbt blev smutsiga, den andra att det sparade pengar att göra det själv. Men nu insåg Carin att det var ohållbart. Fortsatte hon så här skulle hon bli sjukskriven mycket snart. Därför beslutade hon att kontakta ett fönsterputsföretag.

Det kändes som hon bara hann servera ett fåtal gäster, fönsterputsarna var så otroligt snabba. Hon som hållit på i timmar varje gång. Hon hade redan sparat minst tre timmar, och snyggt blev det också. Man kunde nästan tro att det inte fanns något glas, så blanka var fönstren. Hon ringde fönsterputsföretaget och bokade in regelbundna besök från dem, det var värt varenda krona. Låt detta företag utföra fönsterputsen hos dig: renafönster.se

1 Jun 2022