Dammsugning

Har du provat hemstädning i Nacka?

Det är ju så populärt med hemstädning i Nacka och just hemstädningen har vuxit som bransch. Bara under 2017 gjordes det Rut-avdrag för mer än 1 miljard och en majoritet som svenskarna gjorde Rut-avdrag var just för hemstädning. Så det visar att vi har stora behov av att få hjälp med de vardagliga sysslorna som hemstädning.

Det är ju just de där städningen som aldrig tar slut, som kanske nöter ner vanliga svenskar i vardagen. När det är så många andra saker som ska göras kan det till sist bli för mycket att även ta tag i hemstädningen. Då är det lättare att lägga ut det på någon som kommer och utför det i ens hem.

Kan vara känsligt öppna för någon annan

Det kan vara känsligt att öppna sitt hem för någon annan som ska rota runt bland ens tillhörigheter. Då vill man säkert lära känna dem lite grann så att man kan känna förtroende för att öppna sitt hem för någon som man inte känner från förut. Just i Nacka finns det ett hundratal städföretag som arbetar just i det område, eller som erbjuder sina tjänster i det området. Nacka är lite som Lidingö, med många villor och medelklassområde med många välbärgade hem. Inte helt oväntat är just hemstädning en populär tjänst i den delen av Storstockholm. 

Ungefär så här kan det gå till

Man kan leta upp ett hemstädningsföretag som erbjuder sina tjänster i Nacka. Googla till exempel "hemstädning Nacka" så att man får tag i kontaktuppgifter till flera städfirmor. Sedan kan man ta kontakt och fråga om offert och referenser. Då kanske en städfirma vill komma och provstäda hemma hos en. Då tar de tid, för hur lång tid det tar för dem att städa ditt hus. Först efter det kan de mer säkert säga vad det kommer att kosta att städa hos dig regelbundet. 

Be personalen skriva på sekretessavtal

Är det någon städfirma som man är intresserad av kan man be personalen skriva på ett sekretessavtal, så att du vet att dina hemligheter förblir dina hemligheter och inte sprids för vinden eller för andras öron. Särskilt när andra kommer hem till en, så vill man inte att det ska spridas hur det är hemma hos dig. Sedan betalar man varje månad. Med Rut-avdraget kan man sänka kostnaderna rejält och de flesta städfirmor gör avdraget direkt så att man inte ser den ursprungliga summan. Lycka till med att hitta en städfirma!

11 Dec 2019