Dammsugning

Hitta bäst hemstädning i Täby

Är du jakt på efter en ny städfirma i Täby? Att ha hemstädning är något som många svenskar unnar sig idag. Med rut-avdraget kom en ökad efterfrågan, och med den ökade efterfrågan följer naturligtvis ett större utbud.

Med fler firmor att välja mellan kan det kännas svårt att hitta den som är bäst. Hur vet man egentligen vilken som är bäst? Förutom att fråga runt bland vänner och titta runt lite på nätet, finns det några andra tips boende i Täby kan använda sig av. Några tips är som följer:

Använd dig av offertsidor

Offertsidor har fullkomligen exploderat i popularitet den senaste tiden. Offertsidor låter dig skicka en förfrågan till flertalet firmor i din närhet, i det här fallet just i Täby. Har du inte använt en offertsida förut? Processen är mycket enkel och kan förklaras i några steg:

  1. Välj vad du vill ha hjälp med – ”Hemstädning”.
  2. Skriv att du vill ha hjälp med hemstädning i Täby.
  3. Fyll i detaljer om uppdraget, till exempel om hur många kvadratmeter som ska städas, vilken typ av bostad det gäller, om det finns husdjur eller inte i bostaden och med vilken frekvens hemstädningen ska göras. På de flesta offertsidor finns här redan färdiga formulär där du också kan välja vilka moment som ska ingå i din städning.
  4. Beskriv vad du behöver hjälp med. Tänk på att beskriva så detaljerat som möjligt, då det hjälper firmorna att komma med en så precis offert som möjligt, något som förmodligen gagnar dig som kund i slutändan.
  5. Fyll i kontaktuppgifter och skicka din förfrågan.

Din förfrågan skickas nu direkt till firmor i din närhet som är anslutna till den offertsida som du har valt att använda dig av.

Gå efter omdömen

Genom en sökning i stil med ”hemstädning i Täby omdömen” kan du effektivt få fram sidor där kunder har gett sitt utlåtande om firmorna i Täby. På så vid ser du vilka firmor du bör kontakta – och de som du bör undvika.

Man bör såklart alltid titta på dessa recensioner med ett kritiskt öga. Är det ett svagt underlag, det vill säga endast ett fåtal som har gett ett utlåtande om firman, kan det lika gärna vara ägaren som ligger bakom det. Ofta syns det också om utlåtandet är genuint eller om det ser konstlat ut – men det går naturligtvis inte alltid att se igenom.

Använd sociala medier

Har du ett Facebook- Instagram- och ett Google Pluskonto? I sådana fall har du troligtvis tillgång till ett mycket stort nätverk genom bara några klick på mobilen eller datorn. Vem vet, kanske en gammal bekant arbetar som städare/städerska eller kanske till och med startat upp en firma? Det stora antal människor som du kan nå via sociala medier bör såklart inte gå outnyttjat. Ett utlåtande från någon du känner väger givetvis också tyngre än en anonym kundrecension på en hemsida du aldrig besökt tidigare.

 

19 Oct 2016