Dammsugning

Hitta hemstädning i Kävlinge

Kävlinge är inte en särskilt stor stad med sina 9 000 invånare – trots det finns det flera alternativ att välja mellan när det kommer till hemstädning. Dess närhet till Malmö gör nämligen att Kävlinge-bor kan använda sig av stora delar av utbudet som finns där. Att ta sig med bil från centrala Malmö till Kävlinge tar nämligen bara en halvtimme med bil – en sträcka som de flesta städfirmor gärna åker för att göra ett jobb.

Med ett stort utbud gäller det också att kunna sålla ut de lite mindre seriösa firmorna. För den här ”utsållningen” finns det flera sätt man kan gå tillväga på.

Använd offertsidor

Att använda sig av offertsidor är mycket effektivt för att hitta en bra firma. Bor du i Kävlinge och använder dig av en offertsida, kommer du sannolikt att även få offerter från de firmor som är baserade i Malmö. Det här måste givetvis inte vara ett tecken på att firman är bra – lite efterforskningar bör alltid göras – men vanligtvis ställer offertsidan vissa krav på firmorna för att de ska vara anslutna till deras tjänst.

Skriver du i din uppdragsbeskrivning att du behöver hjälp med hemstädning i Kävlinge bör du alltså få flera offerter från firmor i närheten. Som tidigare nämnt bör du ändå kolla upp firman innan du anlitar den.

Kolla upp företaget

Som tidigare nämnt bör man alltid kolla upp firman innan man anlitar den, åtminstone om man inte känner till den sen tidigare. Ett vanligt sätt, och som är enkelt, är att helt enkelt ringa upp firman och be om referenser från tidigare kunder. Om firman av någon anledning inte vill ge referenser, kan det vara en anledning att gå vidare i sökandet.

Andra sätt man kan kolla upp firmor på är helt enkelt att söka på nätet. Använd termer som ”Hemstädning Kävlinge” följt av firmans namn och ”recensioner”. På det här viset bör du få fram kundomdömen som kan ge en fingervisning om du bör anlita firman eller inte. Självklart kan det finnas en del brister med att göra detta. Är kundomdömena anonyma, eller från användare som inte är verifierade på något sätt, finns det inget som säger att det går att lita på dem. Samtidigt ger det såklart en stark fingervisning om en firma har hundratals goda betyg satta från kunder, även om de är anonyma.  

Fråga vänner

Att fråga runt bland dem man känner är ett effektivt sätt att hitta firmor i din närhet. Kanske har någon du känner i Kävlinge, kanske en granne, anlitat en firma för hemstädning som gjorde ett bra jobb. En sådan rekommendation, om den kommer från någon du litar på, väger naturligtvis tyngre än någon anonym recension på nätet.

 

Det finns ju dock fler än grannarna du kan fråga. Ett tips är att fråga dina bekanta på sociala medier. Frågar du alla dina följare eller vänner kommer du med stor sannolikhet få en hel del tips på bra firmor i Kävlinge som kan sköta din hemstädning. Kanske upptäcker du att du till och med har en bekant, eller en följare, som jobbar som städare/städerska i närområdet?

12 Dec 2016