Dammsugning

Lätt flytt med hjälp av flyttfirma i Vasastan

Att flytta kan vara stressfullt när man både ska packa lådor och fixa själva flytten. Ta hjälp av en flyttfirma i Vasastan så kommer flytten gå som smort.

Madde längtade till fredagen om två veckor. Förhållandet med Micke var över sedan flera veckor men de bodde fortfarande ihop. De försökte undvika varandra så mycket det gick. Hon var glad att hon sett till att lägga in många jobbnätter på sjukhuset så de inte behövde umgås hemma.

Uppbrottet var egentligen inte oväntat, det var nästan frågan om vem som skulle ta upp frågan. Det blev Micke som gjorde det över en pasta carbonara vid köksbordet en torsdagskväll. Lite ledsna hade de varit, men så skönt ändå kände Madde.

Flyttfirma flyttar bohaget på en dag

Kärleken fanns inte där längre helt enkelt. De hade flyttat ihop för fort, utan att lära känna varandra. Hon hade ganska snart känt att Micke kunde få behålla lägenheten. Madde ville börja om på nytt. Ny bostad, nya rutiner, nya möbler. Nåja, en del saker skulle hon ta med sig faktiskt.

Redan tidigt kände hon att en flyttfirma som kände till Vasastans vinklar och vrår var det hon skulle anlita. Inte en chans att hon skulle ta alla sura miner för att hon tillfälligt parkerat på trottoaren.

Flytten skulle dessutom gå smidigt på en dag och sedan behövde hon knappt träffa Micke mer om hon inte ville. De var inte osams, men det var det förgångna nu. Flytten skulle bli en underbar nystart på Maddes nya liv.

25 Oct 2022