Dammsugning

När du behöver flyttstädning i Stockholm

Ska du flytta i Stockholm, eller flytta till – eller från Stockholm? Det är ju inte nog med att man måste ordna med packning, flyttning och transport. Man måste ju även flyttstäda, och då handlar det om mer än bara vanlig hemstädning, eller veckostädning. Tyvärr måste man rengöra precis allt i en bostad, från golv till tak.

Som tur är, så behöver man inte göra det själv, det kan man lägga på en städfirma som erbjuder flyttstädning i Stockholm. Men välj då en städfirma som inte åstadkommer några problem och som gör jobbet på ett bra sätt. Tittar man på vad alla annonserar om, så är ju alla städfirmor sådana som inte blir något problem med, och som städar som man ska, men ibland händer det att annonserna inte stämmer och man vill ju inte drabbas av missförstånd eller problem just när man ska flytta. Då är det bättre att: 

  1. Googla "flyttstädning Stockholm". Det är viktigt att få flera städfirmor att välja mellan. Vissa städfirmor tar så lite betalt, så man undrar ju om städarna alls får något betalt efter att arbetsgivaravgifter och skatter är betalda. Vissa av de städfirmor som tar så lite betalt, städar knappt, trots att det är deras uppdrag. En sådan firma vill man ju inte anlita.
  2. Fråga om offert och referenser. Vad de tar betalt kan indikera vad de gör, om de är seriösa.
  3. Kontrollera referenser. Här är detta mycket viktigt; att man kontrollerar en städfirmas referenser då det säger en del om hur städfirman fungerar och hur de bemöter sina kunder, men framför allt hur städar de? Är de noggranna? Ger de garantier på sin städning?
  4. Anlita rätt städfirma. När man har tagit reda på så mycket som möjligt om städfirman är det sedan upp till en själv att anlita rätt städfirma. Referenserna gör det möjligt att välja rätt städfirma som gör arbetet noggrant. 
  5. Boka städfirman så snart som möjligt. Det är en huggsexa om man ska få en städfirma som kommer och flyttstädar just det datum som man önskar. De flesta människor vill oftast flytta antingen i början av månaden eller i slutet av månaden, eftersom de flesta hyror och betalningar för bostäderna görs vid lönedagen, alltså i slutet av månaden. Därför vill så gott som alla som ska flytta, göra det i anslutning till att man har betalat sin hyra eller sina bostadskostnader. Det gör att det blir väldigt trångt om bokningar just samma tid varje månad. Därför bör man boka in städfirman så snart man vet när man ska flytta. Lycka till!
11 Oct 2019