Dammsugning

När du har femtioelva fönster att tvätta i Nacka

Den som bor stort, i villa till exempel och har många fönster i bostaden, kan det vara en ganska tung del i städnignen att tvätta alla fönste som man har. Bor man dessutom i villa med flera våningar kan det vara ganska så bökigt att komma åt alla fönster för att tvätta dem. Det som tar en hel dag att komma åt sin fönster och tvätta dem noggrant, tar endast några timmar för den som är van och har gjort det många gånger förut.

Anlita fönsterputsare i Nacka

Som tur finns det en hel del städfirmor som tar jobb som fönsterputsare. Bara i Nacka finns det åstminstone ett 15-tal städfirmor som alla erbjuder sig att komma ut till villorna i Nacka och putsa fönster. Och det finns minst 250-tal som erbjuder fönsterputs i hela Stockholm, dock är det så att det lönar sig för privatpersoner att anlita en städfirma som arbetar nära ens bostad, då de tar betalt för resorna till och från din bostad. Då är det viktigt att anlita någon som arbetar lokalt och som inte har så långt att resa till din bostad för att putsa fönster.

Snabbt med proffsiga fönsterputsare

Det som tar en hel dag för den som inte är van vid att putsa fönster, tar endast några timmar för proffsiga fönsterputsare. De vet precis hur de ska använda fönsterskrapan, vilka rengöringsmedel som är effektiva, hur de ska snabbt torka rent på fönsterkarmar, fönsterbågar och fönsterbrädor. De vet hur vattnet rinner och hur de snabbt ska torka upp det så att det inte bildas ränder på fönster när de tvättar dem. När någon som är lekman ska tvätta fönster är det mest som att gissa hur man ska göra. Sådant tar tid, tid som man kanske hellre vill sätta på annat än att putsa fönster.

Lättare putsa panoramafönster

Har man stora panoramafönster, säg från 1950- eller 60-talet kan det vara bra mycket enklare än att putsa fönster med spröjs på. Då gäller det att man har en fönsterskrapa som är anpassad efter just storleken på de glas som finns på sådana fönster, och det är inte alla gånger som man har sådana fönsterskrapor. Det har däremot de proffsiga fönsterputsare som är väl förberedda. Det påverkar också snabbheten när man putsar fönster; att man har rätt material som gör jobbet snabbare än när man inte har det. Läs mer här, om du behöver fönsterputs i Nacka.

19 Mar 2019