Dammsugning

Ren bostad utan slit

När det gäller städning av det egna hemmet vet alla att det är ganska slitigt och tidkrävande. Efteråt är man helt slut och inte alltid nöjd med resultatet på grund av dåliga städhjälpmedel och bristfällig teknik.

Många människor har fysiska problem som förvärras av städningen. Många äldre klarar inte längre av att städa på grund av fysiska besvär.

Sedan finns vetskapen att det snart blir smutsigt igen. Känner du igen dig? Många känner så här så du långt ifrån ensam. 

Vad finns det för alternativ?

Ett alternativ är såklart att ta hjälp av familj och vänner. Men det kan vara känsligt att fråga. Ett betydligt bättre alternativ att anlita en pålitlig och seriös städfirma. De har erfarenheten och kunskapen att få ditt hem skinande rent. Det är ett väldigt smidigt och effektivt sätt att få hemmet skinande rent utan att lyfta ett finger.

Om man vill behöver man inte ens vara hemma. Det kanske låter läskigt att ha främmande människor i sitt hem när man inte är hemma. Men städbolagen har trygga rutiner gällande bostadens nycklar och koder. Och självklart med full försäkring. Är du hemma under städningen kan du få värdefulla tips angående städning och se hur proffsen gör för bästa resultat.

Hur gör man när man bokar hemstädning?

Först och främst behöver du fundera ut dina behov. Hur ofta behövs det städas? Räcker det med en storstädning lite då och då, eller behövs det bokas upp kontinuerlig städning varje eller varannan vecka? Eller kanske man vill ha en grundlig storstädning inför stora helger som jul, påsk eller midsommar. 

Hur omfattande ska städningen vara? Kanske är det dags för en grundlig städning av köket där man drar ut alla vitvaror och tömmer skåpen. Dammsugning och skura golven, fönsterputsning och takrengöring är några av de tjänster som städfirmorna erbjuder.

Sedan måste man noga räkna ut hur stor yta som ska städas. Detta är nödvändigt för att få en korrekt prisuppgift och så tidsåtgången kan beräknas.

Flexibel städhjälp

Som kund kan man helt bestämma när städningen ska ske. Bokar man en abonnemangsstädning kan man välja fasta dagar och tider. Man kan också välja att alltid ha en och samma städare som städar hemmet för trygghetens skull. Det är väldigt smidigt och skönt att veta att det blir städat till exempel varje eller varannan tisdag.

Man kan också passa på att få vinden eller källaren städad. Självklart kan man välja bort vissa rum som man inte vill ha städade.

 

16 Feb 2019