Dammsugning

Skippa fönstertvätten i vår!

Varför inte skippa fönstertvätten i år? Måste man alltid tvätta fönster? Om man bor i storstäder som Stockholm, Malmö, Göteborg är det så gott som omöjligt att inte tvätta fönster, då de blir otroligt smutsiga av alla avgaser. Vill man kunna titta ut genom fönster är det viktigt att hålla dem rena. Varför inte anlita en städfirma som kommer ut och tvättar fönster åt dig? På det sättet slipper du sjäv tvätta fönster. Du är med och ser till att till exempel unga, och nyinflyttade i landet, får en chans till arbete. Det är inte dyrt att anlita fönsterputs. Med Rut-avdraget kan man få ner priset för tjänsten.

Rent nöje med rena fönster

Att få helt rena fönster är verkligen ett rent nöje. Får man rena fönster kan man titta ut genom fönster. Man kan passa på att byta gardiner så att man får lite omväxling där hemma. Kanske man upptäcker sin vy på nytt? Kanske får man nya perspektiv med nytvättade fönster? Det är ju det resultatet som man vill ha. Man kan klart fastställa att rena fönster höjer värdet på fastigheten. Rena fönster håller bättre än smutsiga fönster. Särskilt gäller detta i storstäderna då smutsen som fastnar på fönster inte enbart är lort från marken, utan farliga avgaser och utsläpp från fabriker och industrier som sliter ner fönster. Får man då bort sådant så sparar man på fönster och fasad på sitt hus.

Ett sådant städbolag bör du välja

Om du har bestämt dig för att anlita ett städbolag, för din fönsterputs, så kan du börja med att googla "fönsterputs Sollentuna" så att du får några förslag av Google på sådana städbolag som har angett att de erbjuder just fönsterputs och som arbetar i Sollentuna. När du har fått sådana kontaktuppgifter kan du be olika städbolag om offert och referenser. Sedan kan du välja ut dem som du har sett har de bästa referenserna i förhållande till deras offert. Du vill ju få fönster riktigt tvättade eller hur? Man vill ju inte betala för någon som slarvar med fönstertvätten. Då blir man sur och inte glad. Det är därför som man bör välja städbolaget med stor noggrannhet, eftersom man inte vill bli besviken. Det kostar ju ändå en del att få sina fönster tvättade och då vill man få det riktigt gjort. Du kan även be om att få en provstädning av företaget. Då märker du hur de arbetar och vad du kan förvänta dig. Lycka till!

30 Apr 2019