Dammsugning

Ta hjälp med hemstädningen

Det är viktigt med ett rent hem för att man ska trivas och må bra. Men det är inte alltid man får tiden att räcka till med alla måsten. Genom att ta hjälp med städningen slipper man stressen.

Ett stökigt hem kan lätt skapa irritation och vantrivsel, och blir då inte alls en plats för vila och återhämtning. I vårt ganska stressiga samhälle är det inte alltid så lätt att hinna med allt som man ska och då är det ofta städningen som prioriteras bort. Men genom att ta hjälp med hemstädningen slipper man kompromissa och acceptera dammråttorna i hörnen. Dessutom får man tid över till andra roligare saker och kan spendera mer tid med barnen, familjen eller vännerna. Tack vare rut-avdraget är det inte heller särskilt dyrt att anlita städhjälp eftersom man får dra av en stor del av arbetskostnaden.

Anpassad städning

Innan man kontaktar ett städbolag är det bra om man funderar över hur mycket och ofta man vill ha städat. Vill man exempelvis ha hjälp en gång i veckan, varannan vecka eller få en storstädning en gång i månaden? Vissa städföretag erbjuder även olika tilläggstjänster som tvätt och strykning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Har man aldrig tidigare haft hjälp med hemstädning i Uppsala är det inte alltid så lätt att veta hur stort behov man har. Då kan det vara bra att börja lite smått och istället utöka tjänsten om man märker att behovet är större. Städtjänsten löper sedan på som ett slags abonnemang tills man säger upp den.

12 Apr 2021