Dammsugning

Varför ska man genomföra en flyttstädning?

Många anser att en flytt i sig är tillräckligt jobbig för att den ska kunna förklara varför en flyttstädning inte behöver äga rum. Har man packat alla sina saker i kartonger, har man burit alla dessa kartonger – plus tunga möbler – från den gamla till den nya bostaden och stressat under en hel helg – ja, då har man inte tid – eller ork! – att återvända för en flyttstädning. En flyttstädning som dessutom är avsevärt mycket värre än vad en normal städning är. 

Har du flyttat från en lägenhet i Västerås till en annan så kommer din flyttstädning att innebära att precis allting ska städas – avlopp ska rensas, fönster ska putsas, skåp ska torkas ur, ugn-, kyl- och frys ska vara ordentligt rengjorda och så vidare. 

En flyttstädning handlar om ömsesidig respekt. Du vill kunna öppna dörren till din nya bostad och direkt kunna börja installera dig. På samma sätt vill de nya ägarna till din gamla lägenhet kunna göra. Därför är också en flyttstädning viktig 

Ursäktar då allt detta att du struntar i din flyttstädning i Västerås? Nej, definitivt inte. För att förstå varför en flyttstädning måste äga rum så måste man se till att det hela handlar om ömsesidig respekt. På samma sätt som du förväntar dig en ren lägenhet då du öppnar dörren så kommer även de som köpt din gamla lägenhet i Västerås att göra det. Man vill, helt enkelt, kunna ställa in sina möbler och börja det nya livet så fort som möjligt. 

Därför är en flyttstädning viktig. Däremot så finns det ingenting som säger att du måste göra din flyttstädning på egen hand. Vill du veta mer om flyttstädning kan du fortsätta läsa här: www.flyttstädning-västerås.se.

Ta hjälp med din flyttstädning i Västerås

En flyttstädning ska, som sagt, ske grundligt och vilka passar egentligen bäst för att göra detta om inte rena proffs. Det finns ett stort värde i att låta en städfirma sköta din flyttstädning - inte minst sett till att du kan använda ditt rut-avdrag för ändamålet. idag kan du - med ett årligt tak på 25.000 kronor - dra av hushållsnära tjänster på din deklaration. Konkret så innebär det att du anlitar en städfirma i Västerås för din flyttstädning och att du får en rabatt - av staten - på halva arbetskostnaden. 

Att använda RUT-avdraget för en flyttstädning är perfekt. Du kan dra av halva arbetskostnaden på din deklaration och får en tuff uppgift utförd av proffs till ett väldigt förmånligt pris 

Många har problem med att hitta lämpliga områden att använda sitt Rut-avdrag och vi anser att just en flyttstädning är ett gott exempel på där man verkligen har ett behov av professionell hjälp. Skulle fler välja det alternativet – ja, då skulle mycket besvär, och bråk, kunna undvikas i samband med flyttar. 

11 Jan 2018